Termeni si Conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului www.3dboard.ro de catre utilizator sau client si este proprietatea societatii DZHENKOV LIGHT S.R.L., cu sediul social Bulgaria, or. Dobrici 9300, str. Z. Stoyanov 8, sc. V, ap. 10, avand codul fiscal 124668621si poate fi contactata la numarul de telefon 0729 904 515

Urmatorii termeni vor insemna dupa cum urmeaza:

CUMPARATOR

Persoana fizica sau juridica care emite o comanda

VANZATOR

Societatea comerciala DZHENKOV LIGHT S.R.L., cu sediul social Bulgaria, or. Dobrici 9300, str. Z. Stoyanov 8, sc. V, ap. 10, avand codul fiscal 124668621

 

PRODUSE SI SERVICII

Produs sau seviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi prestate sau furnizate de vanzator catre cumparator.

 

COMANDA

Un document sub forma electronica, acesta fiind forma de comunicare intre VANZATOR si CUMPARATOR, document prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului, Bunurile /Serviciile comercializate, iar Cumparatorul cu intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe site, accepta sa le primeasca si sa faca plata lor.

 

CONTRACT

O comanda confirmata de catre Vanzator.

 

TRANZACTIE

Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui Produs/Serviciu de catre VANZATOR catre CUMPARATOR, prin transfer bancar, numerar ramburs, ordin de plata, indiferent de modalitatea de livrare.

 

SPECIFICATII

Totalitalea descrierilor/caracteristicilor Bunurilor si Seviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

 

 

Documente contractuale

Cumparatorul este de accord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) in momentul lansarii unei comenzi pe site-ul www.3dboard.ro prin care Vanzatorul isi desfasoara operatiunile.

 

Comanda va cuprinde urmatoarele:

-Comanda, împreuna cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare, precum şi condiţiile sale specifice.

-Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este necesar).

Prin finalizarea comenzii sale, clientul isi exprima acordul ca toate informatiile  furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale in momentul plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si Comanda Emisa.

Prin finalizarea comenzii,  clientul consimte ca un reprezentant al societatii vanzatoare poate sa il contacteze, in urmatoarele cazuri, prin orice mijloc disponibil agreat:

-In vederea confirmarii sau infirmarii disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client.

-In vederea confirmarii de catre client a contravalorii comenzii efectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii

-In vederea stabilirii de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

 

Termeni şi condiţii

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.3dboard.ro reprezinta acordul dumneavoastra in legatura cu Termenii si Conditiile din prezentul Document.

Acceptarea comenzii de către Vânzător va fi finalizată doar atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea acestuia către Cumpărător. Vânzatorul nu consideră niciodată o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea Comenzii se face electronic sau telefonic.

 

Obligatiile Vanzatorului

VANZATORUL isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile/Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si/sau specificatiile CUMPARATORULUI.

 

 

 

DZHENKOV LIGHT S.R.L, isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabila a utilizatorului sau clientului.

Administratorul site-ului va actiona cu promptitudine, in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat,  insa uneori descrierile produselor pot fi incomplete in functie de informatiile primite de la fabrica producatoare.

VANZATORUL are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

DZHENKOV LIGHT S.R.L in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

 

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, DZHENKOV LIGHT S.R.L, persoană juridică bulgara, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

DZHENKOV LIGHT S.R.L se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului, pentru  efectuarea cumparaturilor on-line, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

 

Scopul colectarii datelor este:

-Furnizarea produselor si serviciilor prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau a    solicitarilor clientilor, facturarea, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea    fraudelor

-Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind evolutia si starea comenzilor

-Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind ofertele, promotiile pentru produsele comercializate in cadrul site-ului.

 

DZHENKOV LIGHT S.R.L  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

CUMPARATORUL are responsabilitatea de a se asigura ca toate detaliile pe care le ofera cu privire la Comanda sunt corecte, deoarece DZHENKOV LIGHT S.R.L nu poate fi considerat raspunzatoare pentru nici o livrare gresita datorita furnizarii de informatii eronate.

 

Facturare si Plata

VANZATORUL va emite către CUMPARATOR o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia CUMPARATORUL fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

 

Plata Produselor

Plata ramburs, in momentul in care coletul cu produse ajunge la destinatia dvs. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata catre dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

DZHENKOV LIGHT S.R.L, va include in coletul expediat catre CUMPARATOR  toate documentele care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre acesta.

Va rugam sa solicitati chitanta curierului, in momentul livrarii produselor.

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferat la momentul efectuării plăţii din partea CUMPARATORULUI în locaţia indicată în comandă (înţelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul VANZATORULUI).

Se poate plati in avans, prin ordin de plata, doar in baza facturii proforma emise de catre DZHENKOV LIGHT S.R.L, in urma confirmarii telefonice a comenzii, cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul indicat  de factura proforma.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a Comenzii, VANZATORUL este obligat să anunţe CUMPARATORUL de termenul estimat de finalizare a livrării.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.

Va garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comandă.

 

Obligatiile Cumparatorului

Preturile de pe site-ul www.3dboard.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA dar nu includ si costul transportului.

Pretul de achizitie al Produselor si Serviciilor este cel din momentul lansarii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al Produselor sau Serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.

Pretul de achizitie al Produselor sau Serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

 

In momentul in care DZHENKOV LIGHT S.R.L va avea promotie sau oferta speciala, acestea vor fi afisate in paginile special dedicate de pe site-ul www.3dboard.ro.

 

Transport si Livrare

Un produs este considerat a fi livrat în momentul în care CUMPARATORUL semnează toate documentele puse la dispoziție de firma de curierat, documente care fac dovada livrarii marfurilor.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor (ambalaj deteriorat, colete desfacute etc.) se fac in momentul livrarii prin intocmirea unui proces verbal de constatare, sau se refuza primirea si plata coletului. Nu se poate solicita agentului, deschiderea coletelor la livrare.

În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către VANZATOR să permită CUMPARATORULUI deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.

In cazul in care exista diferentre intre lista cu produse livrate (imprimate pe factura) si continutul coletelor, insa constatarea nu s-a realizat in prezenta curierului, DZHENKOV LIGHT S.R.L nu poate fi trasa la raspundere asupra acestui fapt.

In cazul unei livrari intr-o localitate care nu se afla in aria de acoperire a serviciului de curierat, se va percepe o taxa pentru km. suplimentari (ex.pentru o comanda in localitatea Alesd, jud.Bihor) se va percepe o taxa pentru 38 km suplimentari deoarece localitatea nefiind cuprinsa in aria de acoperire este necesara deplasarea unei masini de la Oradea). Pentru a evita taxarea km. suplimentari clientul poate ridica personal coletul de la cea mai apropiata agentie a firmei de curierat.

Inainte de confirmarea si acceptarea de catre client a comenzii, indiferent de valoarea, greutatea, gabaritul sau localitatea in care se livreaza, se vor stabili telefonic toate detaliile cu operatorul DZHENKOV LIGHT S.R.L

 

Transportul produselor se face prin curierat.

DZHENKOV LIGHT S.R.L va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor la termenele estimate, insa nu va fi raspunzatoare pentru nicio intarziere sau nelivrare a produselor la aceste termene.

Preturile pentru anumite produse pot aparea gresit pe site, din cauza unor erori tehnice. Societatea va anunta clientul si nu va livra produsele respective, decat cu acordul acestuia.

 

Garantia Produselor

 

Fiecare produs comercializat de DZHENKOV LIGHT S.R.L beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia produselor oferita de catre DZHENKOV LIGHT S.R.L este cea oferita de catre producatorii produselor comercializate.

In cazul in care societatea nu poate executa Contractul din cauza ca Produsul nu este disponibil, va informa CUMPARATORUL despre aceasta indisponibilitate. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate integral in termen de maximum 10 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care partile convin altfel (ex. Inoirea stocului, inlocuirea produsului, etc.).

Nu garantam disponibilitatea in stoc a tuturor Produselor afisate pe site. Din acest motiv, ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul Produs nu se mai regaseste in oferta furnizorului/producatorului sau daca acesta nu-l are in stoc.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

 

Consecintele Retragerii/Returnarii Produselor

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email catre DZHENKOV LIGHT S.R.L.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat, data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa suma corespunzatoare produselor achizitionate, cu exceptia costurilor de livrare si/sau a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Returnarea Produselor

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat doar daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

In cazul in care produsul sau produsele trimise retur catre DZHENKOV LIGHT S.R.L nu vor fi insotite de ambalajele originale sau acestea sunt deteriorate, vom impune o penalizare, prin scaderea cu 50% a pretului produsului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), sau lipsa accesoriile aferente.

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri – in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai sus.

In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003.

Produsele vor fi returnate, PRIN CURIERAT,  dupa confirmarea de primire.

Va rugam ca inainte de a returna produsele sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus.

Nu se returneaza urmatoarele categorii de produse:

– Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie.

– Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.

– Produse aduse pe comenzi speciale, la solicitarea clientului.

– Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

In caz contrar, ne pare rau, dar nu va putem returna/returna integral contravaloarea produselor.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri – in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos.

 

Forta Majora

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si / sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Legea Aplicabila/Jurisdictia

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc.a site-ului / sau al oricarui continut trimis de catre DZHENKOV LIGHT S.R.L Clientului prin accesare si / sau expedierea prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client si DZHENKOV LIGHT S.R.Lse va rezolva pe cale amiabila.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti române competente.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, societatea noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este:

Furnizarea produselor si serviciilor prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau a solicitarilor clientilor, facturarea, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/ depistarea fraudelor.

Informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site/magazin online.

Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind evolutia si starea comenzilor.

Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind ofertele, promotiile pentru produsele comercializate in cadrul site-ului.

Prin completarea datelor dumneavostra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. KLAR DESIGN SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate.

 

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa, va puteti exercita, in mod gratuit, dreptul de a solicita stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

DZHENKOV LIGHT S.R.L poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: curierat, servicii de plata / banca.

DZHENKOV LIGHT S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.